Fire unge dramatikere

Debutanter

2021

I debutantprogrammet har vi invitert fire unge dramatikere til å delta i et utviklingsløp som går gjennom hele 2021.

I debutantprogrammet har vi invitert fire unge dramatikere til å delta i et utviklingsløp som går gjennom hele 2021.

Lisa Maria Berg (30)

Lisa Maria Berg (f. 1991) er utdannet skuespiller ved Forstudium Teater i Oslo og École Jacques Lecoq i Paris. Hun har hovedsakelig bodd og jobbet i London som medlem og grunnlegger av teaterkompaniet Bric à Brac Theatre. Lisa utdanner seg forøvrig til paramedic og lager en del litteraturfestival.

Lisa skriver på HOMEOSTASE; en historie om Gøril som planlegger å sprenge noe i stykker, eller kjøpe seg en hund

Du kontakte Lisa på epost eller på telefon 90271446.

På bildet Lisa Maria Berg

På bildet Lisa Maria Berg

Marie Longva Danielsen (24)

Marie Longva Danielsen (f. 1996) har ein bachelor i Acting and Contemporary Theatre frå East 15 Acting School i London. Ho har jobba som skodespelar for teaterkompanier som The Vandens Karta Ensemble, Superglue Assembly Line og Paper Mug Theatre.

Gjennom tre monologer fletta saman tar stykket til Marie for seg tre unge kvinners møte med maktmisbruk, seksuell mishandling og giftige forhold, og korleis det påverkar forholdet til seg sjølv og sin eigen kropp.

Du kan kontakte Marie på epost eller på telefon 980 85 690.

På bildet Marie Longva Danielsen

På bildet Marie Longva Danielsen

Meriam Braanaas (30)

Meriam Braanaas (f. 1990) er utdannet manusforfatter og regissør fra USC School of Cinematic Arts i Los Angeles. Hun arbeider som reklamefilmregissør og som manusforfatter for film og TV.

“Ikke vær redd” handler om kjærligheten mellom en bestefar og et barnebarn, om et uventet vennskap mellom gammel og ung, om skyldfølelse, og om to mennesker som på hvert sitt vis må konfronteres med det de er mest redde for i seg selv for å kunne hjelpe hverandre.

Du kan kontakte Meriam på epost eller på telefon 950 44 221.

På bildet Meriam Braanaas

På bildet Meriam Braanaas

Heiki Riipinen (30)

Heiki Riipinen (f. 1990) er utdannet skuespiller fra Akademi for Scenekunst. Han arbeider både utøvende og skapende, primært med kollektiver i interaktive, inklusive og sosiale formater. Som medlem av scenekunstkollektivet by Proxy har han vært teatersjef for Teater Momentum i Odense, og huskunstner ved Teater Freiburg i Tyskland. Som freelance skuespiller har han arbeidet ved Teateret Vårt og Grenland Friteater, og som dramaturg for Deutches Theater og Bianca Casady (CocoRosie).

Stykket «Lost Boys» handler om fire unge menn på et kontor, om deres reise til en øy et sted ute i universet, og om tap og frihet.

Du kan kontakte Heiki på epost eller på telefon 98043705.

På bildet Heiki Riipinen

På bildet Heiki Riipinen

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater