UNG TEKST Alumni – samling 1

 

Den aller første samlingen med Alumni-programmet gikk av stabelen 14. juni 2023. Den ble innviet med omvisning på Kloden Teater, før vi samlet oss på Ulven Nabolagshus der vi fikk inspirerende besøk fra dramatiker Erik Uddenberg som jobber som dramaturg ved Unga Klara i Stockholm.

Etter lunsj så vi forestillingen Bare Rør i Ulvenparken, en samproduksjon mellom Unge Viken Teater og Panta Rei Danseteater, før debutantene fikk møte kunstnerisk leder Anne Ekenes og spesialrådgiver Pia Holden fra Panta Rei som fortalte om hvordan de jobber med tekstutvikling til sine produksjoner. Ettermiddagen ble avsluttet med Pecha Kucha der alumniene delte sine prosjekter under utvikling med hverandre.

På kvelden samlet vi oss til middag for å feire lanseringa av UNG TEKST ALUMNI, før vi så åpningen av Norsk Dramatikkfestival 2023 og lesningen av FERIEFAEN KAFFEFAEN PAPPAFAEN på Dramatikkens hus.

Takk til Ulven Nabolagshus, Kloden Teater, Unga Klara, Panta Rei Danseteater, Norsk Dramatikkfestival og Dramatikkens hus for godt samarbeid.

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater