UNG TEKST Alumni – samling 2

Nærbilde av post-it lapper og blyanter i en Unge Viken-kopp

Den andre alumnisamlingen gikk av stabelen 27. oktober 2023. Morgenen var satt av til å bli bedre kjent innad i alumni-gruppa. Vi startet dagen på hjemmebane med kaffe og mingling før vi kastet oss ut i en workshop vi hadde kalt «Dramatikerbingo!».

Etter lunsj var det duket for kunstnermøte med forfatter og dramatiker Monica Isakstuen. Flere hadde ytret ønske om å få treffe nettopp henne, og lære mer om hennes tanker rundt det å skrive for scenen. Hvordan skiller det seg fra når hun skriver prosa? Og hvorfor blir romanene hennes seende mer og mer ut som dramatikk?

Parallelt med det øvrige dagsprogrammet var det mulig å melde seg på til Kaffe med Kari. Alumniene fikk tilbud om individuelle møter med teatersjef Kari Ramnefjell; en sjelden mulighet til å få en teatersjef på tomannshånd.

Kveldsprogrammet foregikk på Vega Scene. Der så vi årets UNG TEKST-forestilling, Break her new av Karoline Una Moen. Før forestillingen var det forsnakk der Katinka Rydin Berge, kunstnerisk leder ved Vega Scene, samtalte med Karoline Una Moen og scenekunstner Lisa Lie om temaet «spenning, uro og mysterier på scenen». Vi avsluttet kvelden med mingling og prat i Vega Snackbar.

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater