Publikasjoner

Magasin

Fotografi: Bildet viser et utvalg av magasiner fotografert på et rosa bord.

Les spennende intervjuer, kronikker og reportasjer om ny dramatikk, utviklingsmodeller og ulike arenaer.

Magiske møter 2022

Oppsøkende scenekunst reiser dit hvor publikum er og spiller i alle slags rom, fra klasserom og lekeplasser til gamle industrilokaler. I artiklene i magasinet løfter vi frem ulike kunstnere som arbeider med scenekunst for barn og unge utenfor den klassiske teatersalen.

Dere blir kjent med kreative friteatergrupper som Feil Teater, Antiteateret og Tigerstadsteatret, klovner som oppsøker barn på sykehus og i flyktningleirer, teater i barnehagene og over landegrensene, og omsluttende Punchdrunk Enrichment og Claire deWangen-produksjoner som inntar et hvilket som helst bygg med sine universer.

Under utvikling 2020

«Under utvikling» inneholder intervjuer, kronikker og reportasjer om og med blant annet med Dramatikkens hus, SEANSE – senter for kunstproduksjons kunstneropphold og Unge Viken Teaters. Få skrivetips fra dramatikere som Knut Nærum og Hanne Hagerup, og få inspirasjon om hvordan man kan komme seg opp og frem som ung og nyutdannet, full av gode ideer.

Ungt engasjement 2019

«Ungt engasjement» inneholder intervjuer, kronikker og reportasjer om og fra mange av de talentfulle dramatikerne som har vært med i UNG TEKST-prosjekter. Les, lær og bli inspirert!

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater