Annenhver torsdag

Skrivegruppa

Åpen for alle unge dramatikere

Skrivegruppa er et løpende tilbud, det er gratis, og man kan melde seg på gjennom hele året.

Skrivegruppa er et løpende tilbud, det er gratis, og man kan melde seg på gjennom hele året.

Bli med i skrivegruppa til UNG TEKST!

Høsten 2020 kjører parallelt løp med fysisk og digital samling. Møtene brukes til å skrive, lese hverandres tekster og jobbe med forskjellige gjestekursholdere (dramatikere, forfattere, skuespillere, osv.). Du blir kjent med andre som er interessert i å skrive, og får utvikle skrivinga di. En gang i halvåret arrangerer vi verksteder der du kan få høre teksten din framført av profesjonelle skuespillere. Du har også muligheten til å få med din tekst i vår årlige bokutgivelse!

Skrivegruppa er et løpende tilbud, det er gratis, og man kan melde seg på gjennom hele året. Alle som ønsker å være med må reservere plass på forhånd. Dette grunnet smittevernhensyn.

Høstens første skrivegruppe. Foto: Tøri Gjendal

Høstens første skrivegruppe. Foto: Tøri Gjendal

Påmelding

Send en epost til ungtekst@ungeviken.no og si at du vil være med! Skriv gjerne om din motivasjon for å delta, fortell litt om deg selv eller legg ved et eksempel på noe du har skrevet, hvis du ønsker det. Vi vil bli kjent med deg! Du trenger ikke å ha noen tidligere erfaring for å melde deg på. Merk eposten med Skrivegruppe. Skriv også om du kommer fysisk eller digitalt.

 

Hvor og når

Tid: Annenhver torsdag 18:00 – 21:00

Fysisk oppmøte: Utgår inntil videre (grunnet smittesituasjonen)
Digitalt oppmøte: Meld deg på for å få link

 

Datoer for vårer 2021

Torsdag 22. april
Lørdag 24. april – Tekstutviklingsworkshop

Torsdag 6. mai
Torsdag 20. mai

Torsdag 3. juni
Torsdag 17. juni – kl. 17:30 Visning på Vega Scene: Se Vega Ungs iscenettelse av tekster av UNG TEKST-deltakere. Avsluttes med sommeravslutning

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater