For skoler og org.

Skrivekurs

For deg som vil skrive for scenen

Fotografi. Bildet viser en samling med unge mennesker som poserer for kamera.

Skrivekurs til videregående skoler, folkehøgskoler, ungdomsgrupper og lag av forskjellig slag.

Vi tilbyr grunnleggende skrivekurs for unge som vil prøve ut det å skrive for scenen, og som vil bli kjent med UNG TEKST. Kursene er både for dem som aldri har skrevet før, og for dem som allerede skriver. Kursene tilbys til videregående skoler, folkehøgskoler, høyere utdanning, ungdomsgrupper og lag av forskjellige slag.

 

5-dagers kurs med visning av og for unge

Vi gir deltakerne en innføring i grunnleggende skriveteknikker der vi vektlegger kreativitet og mestring. Hvert kurs varer i fem dager og avsluttes med en visning der deltakerne selv framfører sine tekster. Vi kan gjøre tilpasninger etter skolens/gruppas behov.

Kursene ledes av dramaturger og dramatikere tilknyttet UNG TEKST, som også vil fortelle deltakerne om mulighetene for å fortsette å utvikle skriveferdighetene sine i skrivegruppa til UNG TEKST.

 

2-dagers kurs med forfattermøte

Deltakerne får møte en profesjonell dramatiker som har vært del av UNG TEKST. Dramatikeren forteller om sin reise fra amatør til profesjonell, og presenterer eksempler fra sitt eget forfatterskap.

Kurset avsluttes med en skriveøkt der deltakerne selv får prøve seg og kan lære noen få grunnleggende teknikker.

 

Tilpasset opplegg

Ønsker du et litt annet opplegg enn det som er skissert ovenfor? Ta kontakt, så ser vi hva vi kan få til!

 

Bestill kurs

Kursene er subsidiert, men organisasjonen må betale en egenandel. Vi har et begrenset antall kurs vi kan tilby gratis hvert år. Disse går fortrinnsvis til nye samarbeidspartnere.

Vil du ha skrivekurs til din skole/ungdomsgruppe? Eller ønsker du å lære mer om våre tilbud? Ta kontakt på ungtekst@ungeviken.no

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater