19. oktober Fra 3 år

Rulle

- av Wiche Levinsen Productions

19. oktober Fra 3 år 40 minutter
En danser i tett trikot triller på store gule baller. I bakgrunnen en stor rosa runding. Forestilling: Rulle. Foto: Roy Andre Nilsen

Alt er rundt! Bli med på en poetisk, fantasieggende forestilling uten ord.

Rulle er en historie om et menneske som plutselig befinner seg i en helt rund verden. Alle ting rundt henne er runde. Og de store, vakre skapningene — er de levende? Det må hun finne ut av.

Forestillingen Rulle er laget av kompaniet WicheLevinsen Productions. De produserer nonverbal og visuell scenekunst — de siste årene med ny og spesielt fokus på de yngste barna fra 0 til 6 år. Forestillingene utvikles i samspill med materialer/sceneobjekter og befinner seg i grenselandet mellom dans og fysisk teater. Målet er å skape en uimotståelig sone for barna, som vekker deres interesse, nysgjerrighet og engasjement gjennom skuespillernes og dansernes animasjon og dansende lek med materialene/sceneobjektene. I pedagogikken omtales de yngste barna som «kroppssubjekter»: dette innebærer blant annet at barna forholder seg sanselig og kroppslig til fenomener i verden. Derfor blir barna alltid invitert inn i scenografien i siste del av forestillingen for å interagere med danserne, materialene og sceneobjektene gjennom felles lek. Denne barneleken avrunder forestillingene.

Forestillinger

Lørdag 19. oktober, kl. 13:00

Sted Lillestrøm kultursenter, Tellus

Kreditering

Produsert av Wiche Levinsen Productions
Idé og konsept: Yvonne Wiche Levinsen
Regi: Claire Heggen, Théâtre du Mouvement
Skuespiller: Thea Færden Bringsværd
Musikk: Jonas Bjerketvedt
Tilrettelegging for barn 3-6 år: Anne Mali Sæther
Lysdesign/teknik: Roy André Nilsen
Tekniker: Daniel Bjørvik
Scenografi/kostyme: Katrine Nilsen
Foto: Roy Andre Nilsen

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater