Fra 10 år

CAPICHE?!

Fra 10 år 45 minutter Unge Viken Teater og Teater Manu

En forestilling som ikke hører på noen!

Tre veldig, veldig viktige voksne skal løse et veldig, veldig, VELDIG! viktig problem. Det går selvfølgelig helt etter planen. Eller – hva var nå egentlig planen? Og hva var problemet?? Kommunikasjonen viser seg å være vanskelig, og det blir ikke enklere av at alt og alle slår seg vrang i forvirringen som oppstår når de ikke forstår hverandre.

«Capiche?!» handler om hva som skjer når man ikke klarer å gjøre seg forstått. Forestillingen er basert på samtaler med barn på mellomtrinnet som har delt sine tanker om hvordan det føles å ikke bli hørt, og hva det er de voksne ikke skjønner.

Forestillingen er fysisk, taktil, visuell, morsom, tullete og alvorlig og bruker både tegnspråk og talespråk – men du trenger ikke å både skjønne tegnspråk og høre talespråk for å forstå handlingen.

«Capiche?!» er et samarbeidsprosjekt mellom Unge Viken Teater og Teater Manu og du møter to hørende og en døv utøver på scenen.

 

Urpremiere på Vega Scene 19. januar
Turné med Den kulturelle skolesekken våren 2024

Kreditering

Med Aino Hakala, Amalie Ibsen Jensen, Alexander Crook
Idé og konsept Rebekka Nilsson, Lina Killingdalen og Silje Sandodden Kise
Regissør
 Rebekka Nilsson
Scenograf og kostymedesigner Silje Sandodden Kise
Komponist Alexander Crook
Designkonsulent Jonas Barsten
Dramaturg Lina Killingdalen
Tekniker Eskild Backer Borgan
Produsert av Unge Viken Teater i samarbeid med Teater Manu

  • Produksjon

    Produsent UVT: Sandra Sandbye. Teknisk ansvarlig UVT: Håkon Karlsen. Kommunikasjonsansvarlig UVT: Anika Mackenroth. Kommunikasjonsansvarlig Teater Manu: Tomas Kold. Formidler: Sofie Anna Røger. Språkkonsulenter: Sølvi Zuckerman, Ronny P. Jacobsen. Tolkeansvarlig: Anne Stordal. Hovedtolk: Maren Herland Iglesias. Tolker: Lill Astrid Johannessen, Mia Skjong, Johanne Blomdal.

Forestillinger

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater