Våren 2024 Fra 3 år

Kokken Tor

- av Julia Küster og Amanda Strand

Våren 2024 Fra 3 år 35 min Feil Teater og Unge Viken Teater
Fotografi: Bildet viser to skuespillere som står i kokkedrakt. De to kvinnene er kledt i sort og hvit drakt og kvinnen i sort holder opp to små figurer som forestiller mus.

En leken og humoristisk figurteaterforestilling som handler om både hvor vanskelig og viktig det er å dele.

En uvanlig kokk

Kokken Tor er ingen vanlig kokk. Han lager nemlig verdens beste mat – som han får til å vokse, glitre og eksplodere! Det eneste problemet er at han spiser opp all maten selv. Kjøkkenet hans har vært stengt i flere år, for Tor deler ikke maten sin med noen. Og i hvert fall ikke i dag … Tor har nemlig bursdag og skal bake verdens beste bursdagskake. På denne spesielle dagen har to mus funnet veien inn til kjøkkenet hans. Pål og Lilli snur livet til Kokken Tor på hodet, for han kan jo ikke dele kjøkken med disse to gnagerne. Og hvordan i all verden skal han klare å feire bursdag når han blir forstyrret hele tiden?

 

Kreditering

Av Julia Küster og Amanda Strand
Med Amanda Strand og Jonas Sandvik
Kunstnerisk veileder Berit Eik
Komponist Patrick Ingvaldsen
Scenograf Marit Milvang
Figurmaker Ida Ravn
Produsert av Unge Viken Teater, Julia Küster og Amanda Strand

Pedagogisk materiell

I forbindelse med barnehageturné har vi utviklet pedagogisk materiell til forestillingen. Bli med videre på oppdagelsesreisen gjennom lek, forming og refleksjon.

Visuell guide

Den visuelle guiden til forestillingen inneholder en beskrivelse av handlingen og en presentasjon av hvem man møter i forbindelse med forestillingen. Dere finner også en liste over mulige triggere. Disse er vi bevisste på, så det er lov å snakke, le, gråte, tikse og rope under vår visning. Det er også lov til å gå til og fra spillområdet dersom det er behov for det.

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater