Høsten 2023 Fra 3 år

Liv i mor

- av Melanie Dahl og Nelly Winterhalder

Høsten 2023 Fra 3 år 30 min Unge Viken Teater
Fotografi: Bildet viser en kvinne med musefletter som har på seg røde klær. Hele rommet hun sitter er belyst i rødt og i bakgrunnen skimtes en annen kvinne.

En sanselig, morsom og poetisk forestilling om livets første mirakel for barn.

Liv skal ut på en spennende oppdagelsesreise. Bli med!

I forestillingen «Liv i mor» inviteres vi inn i et magisk univers. Et univers fylt med myke og merkelige former. Og det er her, på innsiden av mammas voksende mage, at nysgjerrige Liv skal vokse og vokse og vokse. Men så mye hun må lære seg! Hun må få et hjerte som slår, armer som kan bokse, bein som kan sparke og lunger som kan puste. Med god hjelp fra Placenta, morkaken som kan alt, legger hun ut på en forunderlig reise. Men blir hun klar for sitt første møte med mamma?

«Liv i mor» er en sanselig, morsom og poetisk forestilling om livets første mirakel for barn i alderen 3-6 år. Velkommen til livmoren!

Pedagogisk materiell

I forbindelse med barnehageturné har vi utviklet pedagogisk materiell til forestillingen. Bli med videre på oppdagelsesreisen gjennom lek, forming og refleksjon.

Visuell guide

I forbindelse med vår barnehageturné har vi utviklet en visuell guide til forestillingen. Den inneholder en beskrivelse av handlingen og en presentasjon av hvem man møter i forbindelse med forestillingen. Dere finner også en liste over mulige triggere. Disse er vi bevisste på, så det er lov å snakke, le, gråte, tikse og rope under vår visning. Det er også lov til å gå til og fra spillområdet dersom det er behov for det.

Fotograf Lars Opstad

Fotograf Lars Opstad

Kreditering

En idé av Melanie Dahl, utviklet med Nelly Winterhalder
Dramatiker Nelly Winterhalder
Med Melanie Dahl og Line Starheimsæter/Benedikte Sandberg
Regissør Nelly Winterhalder
Scenograf og kostymedesigner Mie Dinesen
Lyddesigner Knut Petter Sævik
Dramaturg Hilda Levin
Produsent Carolinn Helgerud
Støttet av Dramatikkens Hus
Utviklet og produsert av Unge Viken Teater

Hva leter du etter?

Få med deg hva som skjer på Unge Viken Teater